Gidseltager meldes dræbt ved supermarked i Paris

Samtidig med en politiaktion mod mistænkte terrorister nord for Paris er endt dødeligt, lyder der flere eksplosioner ved et andet gidseldrama i et supermarked i det østlige Paris, oplyser Ritzaus journalist på stedet.

Gidseltageren i det jødiske supermarked er blevet dræbt, skriver Le Monde, der citerer politiet for oplysningerne, mens flere gidsler er befriet, skriver det franske nyhedsbureau AFP.

Oplysningerne er endnu sparsomme, men det ser fredag tidligt på aftenen ud til, at de to gidseldramaer i Frankrig er overstået.

Foreløbig er det bekræftet af myndighederne, at de mistænkte fra Charlie Hebdo-angrebet er dræbt, og at deres gidsel er befriet i Dammartin-en Goële nordøst for Paris.

Ritzaus journalist i Paris, Marie Louise Albers, meldte kort forinden om fire store eksplosioner nær det jødiske supermarked i den franske hovedstad.

- Vi har endnu ikke fået bekræftet, om der er tale om chokgranater fra politiet, men det formoder vi. Flere gidsler er blevet løsladt, forlyder det, og to ambulancer er kørt fra stedet, siger hun over telefonen fra Paris.

Der er tale om fire til fem eksplosioner, og to betjente meldes såret under aktionen, skriver Sky News, men det er endnu ikke bekræftet officielt.

- Der er en politibil mere, der bliver lukket ind mod gerningsstedet. Længere nede var der nogle ambulancer, der kom op i fart og kørte ind mod gerningsstedet, siger Marie Louise Albers fra Frankrig.

Dammartin-en Goële har stort set været lukket ned under gidseltagningen, hvor de to mistænkte fra onsdagens angreb mod det franske satiremagasin Charlie Hebdo havde forskanset sig.

Byen ligger kun fem kilometer fra Paris' Charles de Gaulle-lufthavn.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip