Giroud bomber Arsenal blandt de sidste otte i FA Cuppen

15/02/2015

Arsenal holder kursen mod et titelforsvar i FA Cuppen.

Søndag spillede Premier League-klubben sig i kvartfinalen med en 2-0-hjemmesejr over Middlesbrough, der til dagligt er tophold i The Championship - Englands næstbedste række.

Arsenals franske angriber Olivier Giroud spillede en hovedrolle, da han inden for to minutter i første halvleg scorede to mål og dermed bragte hjemmeholdet foran 2-0.

Gæsterne fra Middlesbrough har spillet en god sæson under ledelse af den spanske manager Aitor Karanka, som var tidligere assistenttræner for José Mourinho i Real Madrid, da de begge var i den spanske storklub.

I den seneste FA Cup-runde slog Middlesbrough på udebane Manchester City, så Arsenal var advaret.

Men Arsenal undervurderede ikke Middlesbrough, og Giroud bragte fortjent London-holdet foran 1-0 i det 27. minut, og kort tid efter slog han altså til igen til 2-0. Det afgjorde reelt opgøret, som Middlesbrough aldrig blev farlig i.

Arsenal får selskab af Premier League-kollegerne Aston Villa, West Bromwich Albion og Liverpool i kvartfinalen.

Manchester United kan spille sig blandt de sidste otte mandag aften ude mod Preston North End fra den tredjebedste række.

Blackburn og Reading fra den næstbedste række og Bradford fra den tredjebedste række er ligeledes videre til kvartfinalen.

Bradford overraskede søndag ved at slå Sunderland fra Premier League med 2-0.