Givskud Zoo åbner ny sæson

Traditionen tro betyder foråret og påsken, at Givskud Zoo slår portene op til en ny sæson. Dyrene er begyndt at få unger, parken er gjort klar, og personalet glæder sig til at tage imod gæsterne. Givskud Zoo åbner helt præcist lørdag den 12. april klokken 10.

Påske og æg hører sammen. Derfor kan Givskud Zoos gæster hele påskeferien opleve eksotiske æg på mange måder. De fleste af os forbinder vel æg med noget, man spiser på et stykke mad. Men der findes et utal af forskellige æg - alle med det ene formål: at skabe den næste generation. Alle insekter, fisk, padder, fugle og pattedyr har begyndt deres liv i et befrugtet æg.

Hver dag i påskeferien er der ægge-show i Givskud Zoo. Her kan gæsterne høre om livet i ægget, og hvordan forskellige dyr på snedig vis har udviklet deres æg, så deres gener bliver ført videre til næste generation.

Under showet kan man blandt andet se verdens største æg fra den nu uddøde elefantfugl, der levede på øen Madagaskar for ca. 300 år siden. Der er også æg fra verdens største nulevende fugl – strudsen – som man efterfølgende kan opleve ”live” i Givskud Zoo.

Højdepunktet ved hvert show bliver formodentlig den store æggetest, hvor gæsterne inviteres til at teste et strudseægs styrke ved at stå på det.

Ungerne kan selvfølgelig også male påskeæg, eller de kan gå på jagt efter den sjove påskeløve, der har gemt sig et sted i parken. Finder man påskeløven, kan man deltage i lodtrækningen om et rejsegavekort på 10.000 kr. til Bravo Tours.

 

Dagens Gossip