Glæde i Aarhus over placering af ny strålekanon i Skejby

Borgmester Jacob Bundsgaard glæder sig på vegne af byen over, at Aarhus er blevet udpeget til at være hjemsted for et nyt dansk nationalt center for partikelterapi.

Det er et enigt internationalt ekspertpanel, der har peget på Det Nye Universitetshospital i Skejby som det bedste sted at placere et nationalt center for partikelterapi. Sundhedsstyrelsen vurderer på den baggrund, at det mest velegnede sted til centret er Det Nye Universitetshospital.

Borgmester Jacob Bundsgaard glæder sig over beslutningen, der har været flere år undervejs:

- Jeg er både stolt og glad over den enighed, der ligger til grund for sundhedsstyrelsens vurdering og som vidner om det høje faglige niveau og unikke forskningsmiljø, vi har i Aarhus. Det er en stor flot julegave, byen, universitetet og ikke mindst Det Nye Universitetshospital har fået med placeringen af den nye strålekanon. Heri ligger en stor anerkendelse af hospitalet, der i forvejen fem år i træk er kåret som Danmarks bedste sygehus – og af den kæmpe indsats, der er lagt i sagen fra Region Midtjylland og regionsrådsformand Bent Hansens side.

 

Dagens Gossip