Glatte veje: Varebil bragede ind hos sovende familie

Skrevet af admin

14/01/2015

Mest læste i dag

En familie i Tjørring ved Herning fik onsdag morgen en brat opvågnen, da en varebil bragede ind i deres hus.

Ingen kom til skade ved ulykken, som ifølge Midt- og Vestjyllands Politi skyldtes glatte veje.

- Der er lavet store skader på skalmuren, og så er der en radiator, der er blevet slået løs, så der står vand ud over det hele, fortæller politiets vagtchef, Sune Espersen, til Ritzau.

Skaderne på huset er så omfattende, at mandskab fra Beredskabsstyrelsen er blevet tilkaldt.

Ifølge Lars Høg Schou, der er operativ chef i Beredskabsstyrelsen, er man til stede med seks mand og materiel til afstivning.

Ud over uheldet i Tjørring melder vagtchefen om glatte veje i resten af politikredsen. Morgentrafikken i det midt- og vestjyske har indtil videre budt på fire mindre færdselsuheld.

Vagtcheferne i de øvrige jyske politikredse fortæller samstemmende til Ritzau, at vejene onsdag morgen er spejlglatte. Flere steder har det forårsaget uheld.

- Folk skøjter rundt derude, men der er heldigvis ikke sket noget alvorligt. Der er kun tale om bøjede bildele, fortæller vagtchef Michael Elkjær fra Nordjyllands Politi.

Hos Sydøstjyllands Politi beretter vagtchefen om to færdselsuheld i morgentrafikken ved henholdsvis Billund og Grindsted.

- Begge uheld skyldes formentlig, at der har været glatte veje, fortæller vagtchef Hans Hoffensetz.

Også i Østjyllands Politi er vejene spejlglatte, oplyser politiets kommunikationsmedarbejder Marianne Morgen. Kredsen har i morgentimerne onsdag dog kun meldinger om et enkelt mindre færdselsuheld.

/ritzau/