Glen Riddersholm fastholder ydmyghed

Det kan dog ikke have været helt let for Glen Riddersholm at være træner i FC Midtjylland før transfervinduet åbnede. Meddelelsen fra ledelsen var, at hele truppen var til salg på grund af skrantende økonomi.

Den melding ændrede dog karakter i løbet af sommeren, og kun to spillere har reelt forladt truppen i FC Midtjylland, hvilket glæder træneren.

- Da vi tog hul på opstarten til den nye sæson, og hvor vi er i dag, der har vi været utroligt mange spørgsmål igennem, og der har været rigtigt mange rygter. Vi har kun mistet Mads Albæk og Kristijan Ipsa, og det har efterladt os med den bedst mulige position. Af de spillere, der har spillet i Superligaen, har vi ikke mistet nogen fra vores start-11'er. Så det er klart en styrket udgave i forhold til, hvad der var lagt op til, siger Glen Riddersholm.

Midtjylland-træneren indrømmer dog, at det ikke har været favorable arbejdsforhold ikke at vide hvilke spillere, som måske ikke var til rådighed.

- Det er klart et forstyrrende element ikke at vide, hvilke spillere du har at arbejde med på træningsbanen. Men det er også noget, jeg har kunnet forberede mig på med de signaler, som der var fra baglandet allerede før jeg gik på sommerferie, siger Riddersholm.

Den ændrede holdning til salg af spillertruppen kan ifølge træneren hænge sammen med Mads Albæks farvel til fransk fodbold samt talentet Joachim Andersen, der blev solgt til Twente. Men også de TV-penge som FC Midtjylland fik skrabet sammen i sidste sæson, hvor de sluttede i den bedste halvdel.

 

Dagens Gossip