God kvalitet i natur- og miljøsager i Viborg Kommune

Ledende auditor fra DS Certificering, Kim Hansen har kigget Teknik & Miljø efter i sømmene og fremhæver i sin rapport bl.a.:

- Der ses en god udnyttelse af synergien i det nye Rådhus, hvor der ikke er langt til kolleger i egen eller andre afdelinger.

Kommunens administration har været samlet i Viborg Rådhus siden 12. september 2011, og direktør for Teknik & Miljø i Viborg Kommune, Kåre Jørgensen, er da også overbevist om, at det nye rådhus har betydet bedre muligheder for såvel kvalitet som effektivitet. Viborgs rådhus, der er tegnet af arkitektfirmaet Henning Larsen, er også et miljørigtigt, energibesparende byggeri, samtidig med at det er en markant bygning.

- Vi indførte kvalitetsledelse tilbage i 2007 og var allerede dengang meget bevidste om at skabe et system, der bygger på medarbejdernes kvalifikationer - i stedet for en masse nedskrevne retningslinjer. Systemet skal nemlig være let at bruge samtidig med, at det sikrer en høj kvalitet i sagsbehandlingen. Og det mener vi, at vi nu har fået dokumenteret, siger han.

Baggrunden for certificeringen

DS Certificering tjekker hvert år om Teknik & Miljø kan beholde sin certificering ved bl.a. at gennemgå arbejdsgange, sagsbehandling og ledelse. Det er en grundig gennemgang, der foregår over to arbejdsdage. Det er femte gang siden kommunalreformen, at Teknik & Miljø viser, at forvaltningen lever op til de kvalitetskrav, som lovgivningen stiller. Loven blev iværksat som en sikring af, at kommunerne kunne varetage natur- og miljøopgaverne, der overgik fra de tidligere amter.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip