GOG-træner fik ikke knækket Spellerberg

I et af de opgør var han i en nærgående duel med KIFs Bo Spellerberg, og det endte med et ar i GOG-spillerens ansigt, som han lørdag gerne ville have sine spillere til at 'betale tilbage på' til den rutinerede Kolding-spiller.

- Hævn er så meget sagt, men drengene havde noteret sig, det var ham der gjorde det. De gik hårdt til ham, og han var et par gange nede og ligge, sagde Jakob Larsen til TV2 efter opgøret mod KIF Kolding København i Gudme, som jyderne vandt 27-22.

Og netop Bo Spellerberg var sammen med Kasper Hvidt de afgørende faktorer, der gjorde, at GOG ikke formåede at overraske mod topholdet. Hvilket fik GOG-træneren til at løfte kasketten for sin gamle rival, Bo Spellerberg.

- Bo er stadig god, og selv om vi går hårdt til ham, så rejser han sig bare op igen. Respekt for det, sagde Jakob Larsen, der dog udpegede Kasper Hvidt som hovedårsagen til, at GOG tabte.

- Det er ikke en skam at tabe til Kolding på den her måde. Jeg synes, vi har stor ære af kampen og får kæmpet os frem til rigtigt mange chancer. Vi havde talt om at få tempo ind i kampen, og det lykkedes, synes jeg. Desværre redder Kasper Hvidt endnu en gang sit hold, og hvis ikke det var for ham, så tror jeg, vi havde spillet en helt lige kamp og måske vundet til sidst, sagde GOGs træner Jakob Larsen til TV2.

 

Dagens Gossip