Golden State udligner med klar sejr i NBA-finaleserie

Efter to nederlag i træk er Golden State Warriors tilbage på sejrssporet i finaleserien om det nordamerikanske basketballmesterskab.

I den fjerde NBA-finale vandt Golden State på udebane med overbevisende 103-82 over Cleveland Cavaliers, og dermed er stillingen 2-2 i finaleserien, hvor det kræver fire sejre at sikre sig trofæet.

Golden States store profil Steph Curry, der er kåret som årets spiller i NBA, blev sammen med holdkammeraten Andre Iguodala topscorer med 22 point.

Samtidig lykkedes det denne gang at holde Clevelands LeBron James nede på 20 point. I de tre første kampe havde James gennemsnitligt lavet 41 point.

Superstjernen havde en hård aften og måtte behandles for skrammer i hovedet, efter at han tørnede sammen med en fotograf.

En udmattet James blev også ramt af krampe i det ene ben mod slutningen af kampen.

- Den største forskel var, at vi spillede langt hårdere. Vi gjorde ikke så meget anderledes mod LeBron. Vi var bare stærkere og mere aktive, konstaterer Golden State-coach Steve Kerr ifølge nyhedsbureauet AFP.

Hvis man skal tro statistikkerne, var det en vital sejr i Golden States jagt på NBA-trofæet. Intet hold har nemlig præsteret at komme tilbage fra 1-3 i kampe i finaleserien.

- Vi forstod at følge med i tempoet i kampen denne gang. Vi aftalte at sætte dem under pres fra start og ikke lade dem føle sig så sikre som i de seneste kampe, siger Steph Curry.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip