Golf: Anders Hansen åbner fejlfrit i Dubai

Golfspilleren Anders Hansen åbnede klart bedst af de seks danskere, der torsdag tog hul på European Tour-turneringen Omega Dubai Desert Classic.

Anders Hansen gik en fejlfri runde på banen i Dubai. Scorekortet var pletfrit uden bogeys eller det, der er værre. Og da han samtidig leverede seks birdies, kunne Hansen notere sig en score på 66 slag - seks under banens par.

Det rækker efter førstedagen til en placering som en delt nummer seks i turneringen, der føres af østrigske Bernd Wiesberger, der er to slag bedre end Anders Hansen.

Thomas Bjørn vandt turneringen i 2001, men det kunststykke får den erfarne dansker svært ved at gentage i år. Bjørn åbnede med en runde i par, hvilket blot rækker til en delt 81.-plads efter førstedagen.

Lucas Bjerregaard og Morten Ørum Madsen gik begge første runde i 71 slag, og de ligger side om side på 54.-pladsen - et slag foran Bjørn og fem slag efter Anders Hansen.

Thorbjørn Olesen brugte som Thomas Bjørn 72 slag - hvilket er lig med banens par, mens Søren Kjeldsen noterede sig en runde i 75 slag, hvilket placerer ham i feltets tunge ende.

Anden runde spilles fredag, lørdag spilles tredje runde, mens vinderen kåres efter søndagens fjerde og afgørende runde.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip