Golf: Dansker er dagens bedste i Dubai

Den danske golfspiller Morten Ørum Madsen hopper 44 pladser frem i den samlede stilling i Dubai Desert Classic, efter en imponerende anden runde fredag eftermiddag.

Silkeborgenseren var med ni slag under par bedst af samtlige 132 spillere i runde to og veksler dermed en 54.-plads til en placering i top-10 inden weekendens finalerunder i European Tour-turneringen.

Syv birdies og en eagle sørgede for danskerens imponerende score på 63 slag.

En lunken første runde torsdag er årsagen til, at Ørum trods storspillet er fire slag efter førende Rory McIlroy, der med otte slag under par var næstbedste spiller fredag eftermiddag.

Seks danskere er med i den prestigefyldte turnering, men kun Anders Hansen og Morten Ørum Madsen klarede cuttet og er med, når spillet bliver genoptaget lørdag.

Hansen, der gik seks slag under par torsdag, måtte fredag nøjes med en runde i par og ligger nummer 24.

Thomas Bjørn, som vandt Dubai Desert Classic i 2001, er til gengæld ude af årets turnering efter to runder i par - det samme som Danmarks andet store golfnavn Thorbjørn Olesen.

Også Lucas Bjerregaard og Søren Kjeldsen kan rejse videre efter at have misset cuttet.

De to sidste runder bliver spillet lørdag og søndag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip