Golf: McIlroy vil være bedst i sin generation

Den nordirske golfspiller Rory McIlroy får aldrig den samme betydning for golfsporten, som Tiger Woods har haft.

Men han vil være den bedste fra sin generation af dygtige golfspillere.

Det siger nordireren til Sky Sports forud for sit forsvar af titlen i PGA Championship senere på ugen.

- Jeg føler, at jeg er i en generation med mange unge, fremadstormende spillere, og jeg vil gerne være den bedste i den generation, siger Rory McIlroy til den britiske tv-station BBC.

- Jeg vil vinde mange flere turneringer, og jeg kan vinde mange flere Major-turneringer. Jeg har ikke sat noget konkret mål op for hvor mange, for jeg vil ikke lægge unødigt pres på mig selv. Jeg vil bare være bedre end alle de andre, siger han videre.

McIlroy har været i top-10 i seks af de otte seneste turneringer, han har deltaget i, og han siger til andre medier, at han går efter sejren i de Major-turneringer, som er tilbage i år.

- Der er tre Major-turneringer tilbage i år, og jeg tror, at banerne, de skal spilles på, passer mig godt, siger han om British Open på St. Andrews og PGA-mesterskabet på Whistling Straits.

- Chambers Bay, hvor US Open bliver spillet, er lidt mere ukendt terræn for mig. Men jeg har to gode muligheder for at vinde Major-turneringer. Og oveni det er der mange ændre sejrsmuligheder, siger han.

Rory McIlroy erkender også, at selv om han lige nu er langt foran Tiger Woods på verdensranglisten, får han aldrig den betydning for sporten, som amerikaneren har haft.

- Hvis der er en ting, jeg har lært om Tiger efter at have lært ham at kende, er det, at han arbejder utroligt hårdt. De, som arbejder hårdest, gør det som regel også bedst.

- Jeg kommer aldrig til at betyde det samme for golfsporten, som Tiger gjorde det. Han var et fænomen og trak så mange til sporten på grund af den barndom og måden, han begyndte sin karriere på.

Rory McIlroy vandt med et forspring på syv slag, da han vandt PGA-turneringen i North Carolina i forrige uge.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip