Gomez får kærlighedsråd af Katy Perry

Kærligheden kan være svær. Det ved den unge sanger og skuespiller Selena Gomez, som har brudt og fundet sammen med sangeren Justin Bieber flere gange.

Når den 20-årige stjerne har brug for at tale om kærligheden, gør hun det ofte med den 29-årige sangerinde Katy Perry, og det er der en ganske særlig grund til.

- Jeg taler ofte med hende om fyre, som bliver intimideret af stærke piger. Jeg har endnu ikke fundet en, som kan forstå min livsstil, støtter den og elsker mig på trods af den, uden at føle sig truet, siger den 20-årige stjerne i et interview med Seventeen.

Justin Bieber lagde et billede af parret op på Instagram i begyndelsen af januar, og det har sat gang i spekulationer om, hvorvidt Gomez og Bieber er sammen igen.

Selena Gomez blev kendt, da hun spillede Alex Russo i Disney Channel-serien "Magi på Waverly Place" og har medvirket i flere Disney-film efterfølgende.

I interviewet med Seventeen fortæller den unge stjerne, at hun ofte følte sig utilstrækkelig og som en outsider, da hun var yngre, når hun blev sammenlignet med stjernerne Miley Cyrus og Demi Lovato.

Newspaq

 

Dagens Gossip