Gotto blev den store helt i Vojens

24/03/2013 23:40

BNB

Nyheder
Det er en kamp, Tyler Gotto ikke glemmer lige med det samme. Det samme gælder for de fleste af de 3.818 tilskuere i den støjende SE Arena. Ikke blot blev den 27-årige canadiske back dobbelt målscorer og matchvinder for Sønderjyske. Det skete mod dén klub, han spillede for sidste sæson. Det første var 2-2 kvitteringen med blot 47 sekunder tilbage af ordinær tid i powerplay, hvor Odense Bulldogs var på vej mod en overraskende 2-1 føring i serien. Det andet faldt syv minutter og 34 sekunder inde i femte periode og udløste sæsonens største danske jubelbrøl i en dansk skøjtehal. Tyler Gotto fik pucken i fuld fart mellem midten og blue line. afdriblede smart og iskoldt Odense Bulldogs’ svenske keeper, Jens Holmström, og scorede med baghånden. Det var offensivbackens sjette mål i slutspillet - og det vigtigste. - En fantastisk følelse. Vi ved, at vi er et godt hold og skal måske lige fejre det lidt i aften, men vi er langt fra at vinde serien, siger han i respekt for sine tidligere holdkammerater. Alle tre kampe i den første bedst-af-syv-serie mellem de to hold er sluttet med cifrene 3-2 og understreger Tyler Gottos vurdering. Fire sekunder inden Tyler Gottos 2-2 scoring var fynboernes 1-0 målscorer, Zach Tarkir, sendt ud for at skyde pucken over banden i egen zone. En udvisning, der blev diskuteret voldsomt. Ramte den glasset? Dommerne kvajede sig derimod, så man tog sig til hovedet, da Mads Lunds hensynsløse og farlige tackling af Rasmus Ericsson i banden i fjerde periode var gratis. Forseelsen kunne have kostet svenskeren hjernerystelse og sagtens været takseret til fem minutter. Selv om Sønderjyske var klart bedst i de første tre perioder, førte Bulldogs to gange. Matchvinderen i den anden kamp, Jesper Olofsson, scorede syv et halvt minut inde i anden periode et lidt heldigt 2-1-mål, der kunne have afgjort kampen, men sønderjyderne profiterede fortjent af den spillemæssige dominans i den tempofyldte og medrivende fight, det første sudden death-drama i semifinalerne. Skuffelsen var enorm hos fynboerne. Så tæt på. - Vi viser, at vi kan være med. En god kamp med alt dét, som en playoffkamp skal have, siger Odendse Bulldogs’ cheftræner, Pär Johansson. Dommerne havde han til gengæld ikke mange pæne ord til overs for. - Jeg håber, de er hundrede procent sikker på udvisningen af Zach Tarkir 51 sekunder før tid. Og jeg fatter ikke, de kan undgå at dømme udvisning på tacklingen i ryggen på Rasmus Ericsson. De står og ser på det. AL-Bank Ligaen semifinale, 3. kamp: Sønderjyske-Odense Bulldogs 3-2 (1-1, 0-1, 1-0, 0-0, 1-0) Sønderjyske fører 2-1 i kampe (bedst af syv)

Mest læste i dag

Det er en kamp, Tyler Gotto ikke glemmer lige med det samme.

Det samme gælder for de fleste af de 3.818 tilskuere i den støjende SE Arena.

Ikke blot blev den 27-årige canadiske back dobbelt målscorer og matchvinder for Sønderjyske. Det skete mod dén klub, han spillede for sidste sæson.

Det første var 2-2 kvitteringen med blot 47 sekunder tilbage af ordinær tid i powerplay, hvor Odense Bulldogs var på vej mod en overraskende 2-1 føring i serien. Det andet faldt syv minutter og 34 sekunder inde i femte periode og udløste sæsonens største danske jubelbrøl i en dansk skøjtehal.

Tyler Gotto fik pucken i fuld fart mellem midten og blue line. afdriblede smart og iskoldt Odense Bulldogs’ svenske keeper, Jens Holmström, og scorede med baghånden.

Det var offensivbackens sjette mål i slutspillet - og det vigtigste.

- En fantastisk følelse. Vi ved, at vi er et godt hold og skal måske lige fejre det lidt i aften, men vi er langt fra at vinde serien, siger han i respekt for sine tidligere holdkammerater.

Alle tre kampe i den første bedst-af-syv-serie mellem de to hold er sluttet med cifrene 3-2 og understreger Tyler Gottos vurdering.

Fire sekunder inden Tyler Gottos 2-2 scoring var fynboernes 1-0 målscorer, Zach Tarkir, sendt ud for at skyde pucken over banden i egen zone. En udvisning, der blev diskuteret voldsomt. Ramte den glasset?

Dommerne kvajede sig derimod, så man tog sig til hovedet, da Mads Lunds hensynsløse og farlige tackling af Rasmus Ericsson i banden i fjerde periode var gratis.

Forseelsen kunne have kostet svenskeren hjernerystelse og sagtens været takseret til fem minutter.

Selv om Sønderjyske var klart bedst i de første tre perioder, førte Bulldogs to gange.

Matchvinderen i den anden kamp, Jesper Olofsson, scorede syv et halvt minut inde i anden periode et lidt heldigt 2-1-mål, der kunne have afgjort kampen, men sønderjyderne profiterede fortjent af den spillemæssige dominans i den tempofyldte og medrivende fight, det første sudden death-drama i semifinalerne.

Skuffelsen var enorm hos fynboerne. Så tæt på.

- Vi viser, at vi kan være med. En god kamp med alt dét, som en playoffkamp skal have, siger Odendse Bulldogs’ cheftræner, Pär Johansson.

Dommerne havde han til gengæld ikke mange pæne ord til overs for.

- Jeg håber, de er hundrede procent sikker på udvisningen af Zach Tarkir 51 sekunder før tid. Og jeg fatter ikke, de kan undgå at dømme udvisning på tacklingen i ryggen på Rasmus Ericsson. De står og ser på det.

AL-Bank Ligaen semifinale, 3. kamp:

Sønderjyske-Odense Bulldogs 3-2 (1-1, 0-1, 1-0, 0-0, 1-0)

Sønderjyske fører 2-1 i kampe (bedst af syv)