Gourmet: - En Chili Klaus, tak!

”En Chili Klaus, tak.” Sådan kommer det fremover til at lyde på gorm’s restauranter rundt om i København.

Web-tv: Bubber kaster nær op hos Chili Klaus

Gourmetpizzakæden har nemlig udviklet en ny specialpizza opkaldt efter Chili Klaus, en pizza, der skal give de chilielskende københavnere en gastronomisk pizzaoplevelse, de sent vil glemme.

Mindre brand, mere smag

Selvom Chili Klaus er kendt for at få sine gæster til at græde, skrige og kaste op af ubehag over de stærke chilier, så har Klaus en stor kærlighed for chiliens aromaer og smag i mad. Det er noget, som går godt i spænd med Gorm Wiswehs ambitioner for en nytænkning af den klassiske pizza.

- Det er ikke meningen, at pizzaen skal rive skoene af gæsten. Det skal være en oplevelse af, at chili gastronomisk indgår som en vigtig smagsgiver i en ret. Det havde været den letteste sag i verden at få Klaus til at anbefale en herrestærk lille fætter og så smide masser af den på en pizza. Men det er jo smagen, der er i højsædet, og ikke hvor mange tårer vi kan trække frem hos den modige gæst, siger Gorm Wisweh, medejer af gorm’s pizza.

To passioner kombineret

Den nye pizza, ’Chili Klaus Special’ kom i stand i gæstekøkkenet i Go’morgen Danmark, som Gorm Wisweh og Chili Klaus begge gæstede. Her faldt de to i snak om hver deres store passion, chili og pizza og besluttede, at de ville kombinere de to ting.

Se videoen: Klaus Wunderhits får tv-vært til at smage på vild chili

Resultatet blev en Chili Klaus Special med tomat, mozzarella, ricotta, grillet grøn peber, salsiccia rørt med chili, hvidløg og persille, toppet med spicy agurkerelish og masser af frisk basilikum.

Chili Klaus Special fås hos gorm’s i Magstræde og Nyhavn samt i Torvehallerne.

 

Dagens Gossip