Gowthami sparede op, så hun kunne give julegaver til indlagte børn på Rigshospitalet

Gowthami Gunapalasingham fik sig en helt særlig juleoplevelse, da hun den 22. december besøgte 45 indlagte børn på Rigshospitalet.

Gowthami havde et helt særligt ærinde med besøget: Hun havde samlet penge sammen for at glæde hvert eneste barn med en gave.

- Den seneste måned er der arbejdet hårdt for at få råd til at give børnene gaver, og det blev en stor succes. Alle børnene på Rigshospitalet fik en symbolsk gave, et knus og et smil fra selveste julemanden og mig, mener hun.

Med sig havde Gowthami en frivillig julemand. Det hårde arbejde var dog det hele værd ifølge Gowthami.

Hun værdsatte især at se julelysene i øjnenen på børnene, der trods deres fysiske udmattelse og sygdom tog vel imod besøget og gaven.

- Jeg kan love jer alle, at jeg har aldrig har fået en bedre julegave end den taknemmelighed og glæde børnene udviste. Alle børn fortjener en god jul, siger hun.

Næste år har Gowthami selv et ønske: At andre træder til og hjælper, så flere af Rigshospitalets børneafdelinger kan få et lignende besøg.

Se billederne fra besøget i galleriet neden for:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip