Grædende brasilianer klamrer sig til pokal - men så gør han det her

11/07/2014 12:28

Ronja Ryde

Nyheder
Mens Tyskland tirsdag bankede Brasilien med en overraskende sejr på 7-1, tog et billede af en trist, brasiliansk fodboldfan runder på internettet. Den ældre brasilianske herre sidder grædende og følger med i sit hjemlands næsten groteske VM-nederlag, mens han knuger en kopi af det officielle VM-trofæ til sig. Manden så så ulykkelig ud, at medierne hurtigt døbte ham ‘Brasiliens mest triste mand’. Men efter VM-værtslandets endeligt i turneringen, gik endnu et billede - af den samme mand - viralt. Det skriver Huffington Post. Billedet er hurtigt blevet et symbol på god sportsånd. Her ses den brasilianske fodboldfan overrække sin pokal til en ung tysk fodboldfan efter de fleste andre brasilianere skuffet har forladt stadion. - I har fortjent den, tillykke, siger manden til den unge pige med en tyskfarvet hawaiikrans om hovedet, og viser endda så meget overskud, at han smiler til pigen. Se billederne her:

Mest læste i dag

Mens Tyskland tirsdag bankede Brasilien med en overraskende sejr på 7-1, tog et billede af en trist, brasiliansk fodboldfan runder på internettet.

Den ældre brasilianske herre sidder grædende og følger med i sit hjemlands næsten groteske VM-nederlag, mens han knuger en kopi af det officielle VM-trofæ til sig.

Manden så så ulykkelig ud, at medierne hurtigt døbte ham ‘Brasiliens mest triste mand’.

Men efter VM-værtslandets endeligt i turneringen, gik endnu et billede - af den samme mand - viralt.

Det skriver Huffington Post.

Billedet er hurtigt blevet et symbol på god sportsånd. Her ses den brasilianske fodboldfan overrække sin pokal til en ung tysk fodboldfan efter de fleste andre brasilianere skuffet har forladt stadion.

- I har fortjent den, tillykke, siger manden til den unge pige med en tyskfarvet hawaiikrans om hovedet, og viser endda så meget overskud, at han smiler til pigen.

Se billederne her: