Græskaravler jubler: Penge i Halloween

21/10/2013 08:25

Elo Christoffersen

Nyheder
Græskarsalget er steget markant de seneste år. Det mærker både supermarkeder og græskaravlere i forbindelse med Halloween. I Bjerringbro har græskaravler Esben Tøttrup mærket en stor efterspørgsel de seneste fem år. Han regner med, at sælge 3.000 græskar i år. Det er ifølge DR Midt/Vest flere end sidste år. Supermarkedskæden Coop fortæller, at der er penge i salget af græskar: - Græskar er gået fra nul til at være et millionmarked, så omsætningsmæssigt gør græskarrene, at Halloween er på højde med fastelavn, siger informationsdirektør, Jens Juul Nielsen. Halloween foregår 1. november.

Mest læste i dag

Græskarsalget er steget markant de seneste år. Det mærker både supermarkeder og græskaravlere i forbindelse med Halloween.

I Bjerringbro har græskaravler Esben Tøttrup mærket en stor efterspørgsel de seneste fem år. Han regner med, at sælge 3.000 græskar i år. Det er ifølge DR Midt/Vest flere end sidste år.

Supermarkedskæden Coop fortæller, at der er penge i salget af græskar:

- Græskar er gået fra nul til at være et millionmarked, så omsætningsmæssigt gør græskarrene, at Halloween er på højde med fastelavn, siger informationsdirektør, Jens Juul Nielsen.

Halloween foregår 1. november.