Grammy: 33 par sagde ja på scenen

Mens sangerinden Beyoncé åbnede ballet, og der rundhåndet blev delt priser ud til både franske electro-hitmagere og minoritetsbevidste rappere, benyttede 34 kærestepar lejligheden til at sætte en ring på hinanden.

Det var om noget den helt store happening ved årets udgave af den amerikanske Grammy-uddeling, der fandt sted søndag aften.

For mens både Madonna, sangerinden Mary Lambert og rapduoen Macklemore & Ryan Lewis optrådte med en udgave af sidstnævntes hit om bryllupsligestilling, "Same Love", viede rapper og skuespiller Queen Latifah de 33 par på scenen. Det skriver New York Daily News.

- Jeg ser frem til den dag, hvor det at overvære en historisk bryllupsceremoni som det her bliver normen. Jeg ser frem til at spæne ned for at underskrive bryllupscertifikater. Det er fantastisk, sagde Queen Latifah efter at have smedet de mange par sammen.

En anden særlig ting ved begivenheden var, at en stor del af parrene var af samme køn. Og det spiller sammen med sangen "Same Love", der har accepten af homoseksuelle par som hovedbudskab.

- Det er lige meget, om du er et homo- eller heteroseksuelt par eller et par med blandede racer. Det her er to personers liv dedikeret til hinanden, og du vil gerne være helt sikker på, at du gør det rigtigt, sagde Latifah.

De mange par blev fundet gennem et casting-bureau, der fik parrene til at sværge på at holde mund om den mindeværdige ceremoni.

Newspaq

 

Dagens Gossip