Gratis internet i vestjyske busser

Buspassagererne kan bruge rejsetiden effektivt til at arbejde, læse mails, surfe rundt på nettet eller tjekke Facebook.

- Vi er klar over den betydning, en god og stabil internetdækning har for kommunen, også i forhold til den offentlige transport. Derfor er vi glade for at kunne give muligheden for gratis internet til de borgere i kommunen, der bruger busserne. Vi har en del børn og unge, som bruger en god del af deres fritid i bussen. Nu har de mulighed for at bruge tiden aktivt, siger formand for Teknik- og Miljøudvalget i Ringkøbing-Skjern Kommune, Ole Kamp (V).

Efter et år evalueres brugen af netadgangen for at vurdere, om der kan tilbydes samme service på andre busruter i kommunen.

Formålet med initiativet er bl.a. at gøre den kollektive trafik mere attraktiv, serviceorienteret og brugervenlig samtidig med, at det på sigt vil medvirke til at flytte bilister over i den kollektive trafik til gavn for miljøet. Teknisk set er netforbindelsen i bussen bedre end vanlige trådløse opkoblinger, da hele bussen bruges som mobilantenne.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip