Gravid? Ha, derfor bliver jeg da ved med at løbe 100 kilometer om ugen

Hun er mor til tre børn bør 11 måneder, 3 og 5 år. Hun venter sit fjerde barn. Og så løber hun hele tiden. Faktisk kan Clara Peterson fra Californien slet ikke holde op med at løbe, selv om mange kvinder ofte stiller spørgsmålet, om det virkelig er sundt med al den træning, når hun nu er gravid, skriver Today.com.

- Da jeg for første gang blev gravid, overvejede jeg ikke et sekund at stoppe med at løbe, fortæller Clara Peterson.

Hun har vundet flere amerikanske mesterskaber i sin klasse og løbet seriøst, siden hun gik i skole.

- Normalt ville jeg løbe op til 150 kilometer om ugen med en masse intervaller, men når jeg er gravid, så skærer jeg det ned til 100, siger hun.

LÆS OGSÅTynd gravid mor langer ud efter andre gravide: I bruger maven som undskyldning for at tage på

Og hun sammenligner det hele lidt med et marathon. Der bliver man også bedre og bedre, jo flere man har løbet. Sådan er det også med en graviditet. Og specielt træningen under en graviditet. Det kan gøre ondt, men det bliver bedre og bedre, jo mere man træner, mens man er gravid, mener hun.

Hun bliver ofte spurgt til råds fra andre kvinder, der i tvivl om, hvad man kan klare under en graviditet. Og Clara svarer altid det samme:

- Hvis du er løber, så gør det, du gør, mens du drosler lidt ned. Og er din krop ikke enig med dig, jamen så skal du ikke gøre det, siger hun, og uddyber, at barnet altid kommer i første række.

Du kan se en række af Clara Petersons fascinerende træningsbilleder lige her:

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip