Gravid kvinde slået med baseballbat og truet med kniv - under fødsel

En 22-årig, gravid kvinde fra Basildon i Essex, England, oplevede et traumatisk hjemmerøveri, mens hun var i gang med at føde.

Hun og hendes 32-årige partner var ved at gøre klar til at tage på hospitalet, da fem maskerede mænd tiltvang sig adgang til huset med koben. Det skriver Daily Mail.

Hjemmerøverne krævede at få udleveret penge. De angreb kvinden, som har mistet en del blod og muligvis fået kraniebrud, efter de slog hende med baseballbat og koben og skar hende i ansigtet med en slagterkniv.

Imens lå hendes toårige barn og sov i sengen ved siden af.

Hendes 32-årige partner var på husets førstesal under angrebet og var ved at pakke en taske, der skulle med på hospitalet. Kæresten styrtede nedenunder for at beskytte den unge mor.

“Jeg kastede bare mine arme omkring hende for at beskytte hende. De blev ved med at slå på os. Jeg råbte bare ad dem, at de var forkert på den, og at hun var ved at føde,” siger kæresten.

Kvinden er selvsagt meget traumatiseret oven på episoden og tør ikke vende tilbage til huset.

Hun blev efter hjemmerøveriet hastet til Basildon Hospital. Her fødte hun heldigvis et sundt og raskt barn trods sine skader.

“Jeg kan ikke engang beskrive, hvor vred jeg er. Min partner er for traumatiseret til at tage hjem. Hun får brug for psykologhjælp for at komme igennem det her. At gøre dette mod en kvinde, der er ved at føde - det er sygt,” siger den gravides partner.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip