Gravid tricktyv stjal fra ældre kvinder

I går, torsdag den 11. september, blev to kvinder udsat for tricktyveri i Gladsaxe og Herlev.

Den ene - en 74-årig kvinde på Hækmosen - blev klokken 12.35 spurgt om vej til hospitalet af to kvinder. Den ene var gravid. Bagefter var hendes pung væk.

Klokken 13.45 gik det ud over en 73-årig kvinde.

Hun fik besøg af parret i sit hjem på Nordfrontvej. De ville veksle penge og drikke vand. Hun smed dem dog ud, før de nåede at stjæle noget.

Ved det andet tricktyveri var kvinderne i selskab af en mand.

Han beskrives som: Mand, østeuropæisk af udseende, 30-35 år gammel, 170-175 centimeter høj og almindelig af bygning. Han havde mellemlangt mørkt hår, kort fuldskæg og var iført læderjakke, en T-shirt og mørke bukser. Han talte engelsk.

Den gravide kvinde beskrives som: Østeuropæisk af udseende, 20-25 år, 155-175 centimeter høj og almindelig af bygning. Hun var hvid i huden, havde langt sort hår og var iført en spraglet tøje og mørke bukser.

Den anden kvinde beskrives som: Østeuropæisk af udseende, 20-25 år, 165-170 centimeter høj og spinkel af bygning. Hun var hvid i huden og iført en trøje med skrift på brystet.

Københavns Vestegns Politi vil gerne høre fra vidner eller andre, der har oplysninger i sagen.

Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip