Grease-stjerner drikker sig fulde sammen

De kender hinanden godt, fordi de spillede de to hovedroller i "Grease"-musicalen.

Og forholdet mellem Vild med dans-vinderen Silas Holst og sangerinden Anna David er åbenbart stadig så godt, at de to fejrede sidstnævntes fødselsdag sammen lørdag aften.

- Sandy og Danny, 10 år efter High School! Elsker dig Anna David, skriver Silas Holst på sin Instagram-profil, hvor han og Anna David begge skærer ansigter, fordi de øjensynligt lige har drukket et shot vodka hver.

Netop vodkaen kan sagtens have noget at gøre med, at 30-årige Anna David åbenbart fejrede sin fødselsdagsfest ved at være beruset.

Hendes dansende ven og kollega Holst lagde nemlig et billede på Instagram, hvor han med sine hashtags indikerede, at værtinden var i godt humør.

- Fødselsdag for altid dejlige Anna David, skriver han om billedet, der således er efterfulgt af hashtags som "fuld værtinde" og "lækre mennesker".

Selv om fødselsdagsfesten for "Fuck dig"-sangerinden blev holdt lørdag, var det ikke der, Anna David fyldte 30 år. Hendes fødselsdag er nemlig den 2. december.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip