Grønt flag til Børnehaven Parken

For at gøre sig fortjent til at hejse spireflaget og modtage spirediplomet skal institutionen have en grøn handleplan, to ansatte skal deltage i et spire-kursus, og børn og voksne skal sammen gennemføre et temaforløb over tre måneder.

Børnehaven Parken har haft fokus på ”natur og bæredygtighed” og har blandt andet sorteret affald, lavet forsøg med affald, holdt affaldsstafet, lavet julegaver af genbrugsmaterialer og været på besøg hos Sønderborg Forsyning.

Børnene synger ”Her på vores vej, folk en masse affald smider, nu må det være slut, det er simpelthen forbudt, tag dit skrald med dig, her fra vores vej, vi skal passe på naturen.”

- I Parken er det værdifuldt, at børnene oplever glæde ved naturen og udvikler respekt for natur og miljø. De lærer naturen at kende med sanserne og oplever den som et sted for leg, oplevelser, udforskning og viden. På den måde får de mulighed for at tilegne sig mange forskellige erfaringer med natur, naturfænomener og miljø, siger dagtilbudsleder Lisbeth Løbner.

 

Dagens Gossip