Grov gruppevoldtægt: Fire anholdt

Politiet i Mumbai anholdt søndag en fjerde mistænkt efter en gruppevoldtægt af en fotograf i den indiske storby.

Forbrydelsen, der har vakt international opsigt, minder om en lignende sag fra december sidste år i New Delhi, hvor en gruppevoldtægt vakte vrede over hele landet.

Politiet siger, at de stadig jagter en femte mistænkt, efter at gruppen angiveligt voldtog kvinden, der er i begyndelsen af 20'erne. Overfaldet skete torsdag aften, da hun tog billeder i byens finansdistrikt sammen med en mandlig kollega.

- Vi har foretaget den fjerde anholdelse i dag, og vi er sikre på, at vi får fat på den femte snart, siger politiets talsmand, Satyanarayan Choudhary, til nyhedsbureauet AFP.

Choudhary afviser at oplyse detaljer om den anholdte, men nyhedsbureauet Press Trust of India har identificeret manden som den ældste i gruppen. Politiet har sagt, at han skulle have voldtaget kvinden to gange.

Kvinden blev voldtaget ved en forladt tekstilfabrik i Lower Parel, som er et tidligere industrikvarter, der nu er et af byens hurtigst voksende kvarterer for luksuslejligheder, indkøbscentre og barer.

- Pigen og hendes kollega fotograferede ude om aftenen. Mændene antastede dem og spurgte hende, om hun havde tilladelse til at fotografere. Derefter blev kvinden voldtaget, siger en politikommissær om overfaldet.

Kvinden er indlagt på Mumbais Jaslok Hospital, hvor hun bliver behandlet for mange kvæstelser. Kvindens kollega blev bundet af voldtægtsmændene.

Siden voldtægten i New Delhi sidste år, hvor det unge voldtægtsoffer efterfølgende døde af sine kvæstelser, har voldtægt af indiske kvinder og turister været i fokus i landets massemedier.

/ritzau/AFP

 

 

Dagens Gossip