Grov voldtægt: Fik trukket hue ned over øjnene og blev bagbundet

Skrevet af BNB

02/04/2013
Den unge kvinde var på vej hjem fra en pigefødselsdag på diskotek Retro ved fire-tiden og gik gennem gågaden og ud ad Kongevejen, da der pludselig listede en mand ind på hende bagfra og holdt hendes arme fast. »Han trækker hendes stikhue ned over øjnene på hende og holder hende fast. Han truer hende verbalt på livet og fører hende omkring 400 til 500 meter ned bag en roklub. Han binder hendes arme med noget plastiksnor og trækker hendes bukser ned og har fuldbyrdet samleje med hende,« fortæller efterforskningsleder Henning Svendsen fra Nordsjællands Politi til bt.dk. Manden siger til pigen, at han kommer fra Rumænien, men det, mener politiet, kan være for at aflede hende. »Hun får desværre ikke noget fyldigt signalement af ham. Han taler gebrokkent engelsk, og hun fornemmer, at han er mellem 180 til 185 centimeter høj og slank af bygning. Politiet har undersøgt området med hunde og håber at få en DNA-profil af gerningsmanden. »Pigen er blevet undersøgt af retsmedicinerne, som har sikret de tekniske spor, men der går et stykke tid, før vi kan afgøre, om vi har en DNA-profil af ham,« siger Henning Svendsen til bt.dk. Der er flere butikker med overvågningskameraer på den rute de to går sammen, og politiet håber ad den vej at få et signalement af manden. Derudover er man meget interesseret i at høre fra vidner, der har set eller hørt noget i området omkring Stubbedamsvejen og Kongevejen mellem 04.00 og 05.00 natten mellem fredag og lørdag. Efter voldtægten fik kvinden besked på at gå hjem uden at kigge sig tilbage. »Hun er dybt rystet og påvirket efter overgrebet. Hun løber hjem til sin kæreste, som ringer til hendes forældre, og det er af den vej, vi bliver alarmeret,« fortæller efterforskningslederen til bt.dk. Politiet leder også efter pigens bukser, som hun ikke fik med sig efter overgrebet. Der er tale om et par mørke jeans med tre knapper. »Det er en usædvanlig grov sag. Og det er usædvanligt, at gerningsmanden går så langt med sit offer inden, han begår sin forbrydelse,« siger Henning Svendsen.

Mest læste i dag

Den unge kvinde var på vej hjem fra en pigefødselsdag på diskotek Retro ved fire-tiden og gik gennem gågaden og ud ad Kongevejen, da der pludselig listede en mand ind på hende bagfra og holdt hendes arme fast.

»Han trækker hendes stikhue ned over øjnene på hende og holder hende fast. Han truer hende verbalt på livet og fører hende omkring 400 til 500 meter ned bag en roklub. Han binder hendes arme med noget plastiksnor og trækker hendes bukser ned og har fuldbyrdet samleje med hende,« fortæller efterforskningsleder Henning Svendsen fra Nordsjællands Politi til bt.dk.

Manden siger til pigen, at han kommer fra Rumænien, men det, mener politiet, kan være for at aflede hende.

»Hun får desværre ikke noget fyldigt signalement af ham. Han taler gebrokkent engelsk, og hun fornemmer, at han er mellem 180 til 185 centimeter høj og slank af bygning.

Politiet har undersøgt området med hunde og håber at få en DNA-profil af gerningsmanden.

»Pigen er blevet undersøgt af retsmedicinerne, som har sikret de tekniske spor, men der går et stykke tid, før vi kan afgøre, om vi har en DNA-profil af ham,« siger Henning Svendsen til bt.dk.

Der er flere butikker med overvågningskameraer på den rute de to går sammen, og politiet håber ad den vej at få et signalement af manden. Derudover er man meget interesseret i at høre fra vidner, der har set eller hørt noget i området omkring Stubbedamsvejen og Kongevejen mellem 04.00 og 05.00 natten mellem fredag og lørdag.

Efter voldtægten fik kvinden besked på at gå hjem uden at kigge sig tilbage.

»Hun er dybt rystet og påvirket efter overgrebet. Hun løber hjem til sin kæreste, som ringer til hendes forældre, og det er af den vej, vi bliver alarmeret,« fortæller efterforskningslederen til bt.dk.

Politiet leder også efter pigens bukser, som hun ikke fik med sig efter overgrebet. Der er tale om et par mørke jeans med tre knapper.

»Det er en usædvanlig grov sag. Og det er usædvanligt, at gerningsmanden går så langt med sit offer inden, han begår sin forbrydelse,« siger Henning Svendsen.