Grus i den engelske maskine

27/03/2013 00:25

BNB

Nyheder
Umiddelbart er 1-1 på en øredøvende udebane i den montenegrinske hovedstad Podgorica ikke noget dårligt resultat. Men for det engelske landshold kan det ende med at koste en direkte billet til VM i Brasilien.Via en scoring fra Wayne Rooneys toupé-beklædte hoved var Roy Hodgsons mandskab foran i størstedelen af den vanskelige udekamp mod en af VM-kvalifikationens største positive overraskelser. Men ved hjælp af en sen udligning fra Dejan Damjanovic - den farligste angriber i koreansk fodbold - overraskede Montenegro igen.Holdet, der orkestreres af stjernespilleren Stevan Jovetic, fik på den måde ét point ud af kampen mod den store favorit i VM-kvalifikationsgruppe H. Montenegrinerne fører derfor fortsat den svære gruppe to point foran England.Polen og Ukraine, der begge slog nemme modstandere tirsdag aften, halter efter overraskelsen med seks point. Hverken Montenegro eller England har endnu tabt én eneste af deres seks kampe i denne VM-kvalifikationsturnering.

Mest læste i dag

Umiddelbart er 1-1 på en øredøvende udebane i den montenegrinske hovedstad Podgorica ikke noget dårligt resultat. Men for det engelske landshold kan det ende med at koste en direkte billet til VM i Brasilien.

Via en scoring fra Wayne Rooneys toupé-beklædte hoved var Roy Hodgsons mandskab foran i størstedelen af den vanskelige udekamp mod en af VM-kvalifikationens største positive overraskelser. Men ved hjælp af en sen udligning fra Dejan Damjanovic - den farligste angriber i koreansk fodbold - overraskede Montenegro igen.

Holdet, der orkestreres af stjernespilleren Stevan Jovetic, fik på den måde ét point ud af kampen mod den store favorit i VM-kvalifikationsgruppe H. Montenegrinerne fører derfor fortsat den svære gruppe to point foran England.

Polen og Ukraine, der begge slog nemme modstandere tirsdag aften, halter efter overraskelsen med seks point. Hverken Montenegro eller England har endnu tabt én eneste af deres seks kampe i denne VM-kvalifikationsturnering.