Grys besked til naboerne bliver læst af hele Danmark: Undskyld larmen, men vi føder hjemme

Normalt bliver opslagstavler i opgange til lejligheder i hele landet brugt til at informere om kommende fester, håndværkere og så videre. Men påNørrebro i København studsede naboerne en ekstra gang over Gry Søbyes seddel med information til alle naboer. Hun har nemlig valgt at føde hjemme, og for ikke at gøre naboerne bekymrede over mulige skrig i den kommende tid, valgte hun derfor at sætte en seddel op.

- Vi har besluttet os for at føde hjemme. Derfor kan der i de kommendeuger komme et urskrig eller to inde fra vores lejlighed. Det er altså ikke noget at bekymre sig om, skriver Gry.

Og naboerne har ikke været sene til at give svar. Således ønsker naboerne fra 3. sal i opgangen på Nørrebro pøj pøj og håber, det bliver en god oplevelse.

Og sådan ser det også ud for resten af danskerne, for sedlen er nemlig blevet et stort hit på sociale medier, hvor de fleste hylder Gry for sin hensyntagen og ønsker hende både tillykke og held og lykke.

Du kan se sedlen lige her:

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip