Guardiola fik sejr i Bundesliga-debut

Efter en perfekt sæson sidste år med både mesterskab, pokaltitel og Champions League, tog Bayern München fredag aften hul på deres forsvar af den tyske Bundesliga.

Det skete med en ny mand ved roret efter at den tidligere Barcelona-træner, Guardiola, har taget over for Jupp Heynckes.

Og det var et Bayeren-hold, der startede som lyn og torden. Allerede efter 12 minutter havde Arjen Robben bragt de forsvarende mestre foran med 1-0.

Der skulle kun gå yderligere fire minutter, før nettet blafrede i Gladbach-målet igen. I det 16. minut var Mario Mandzuckic på pletten og kunne bringe Bayern München foran med 2-0.

Selvom Bayern sad på meget af spillet, havde Borussia Mönchengladbach også deres chancer. Kort før pausen blev der da også bragt spænding ind i kampen - men det var ikke fra en Gladbach-fod. Dårlig kommunikation mellem målmand Manuel Neuer og Dante gjorde, at et hårdt indlæg fra Gladbachs venstre side blev rettet i mål af den brasilianske forsvarsspiller.    

I anden halvleg bragte Bayern München sig dog igen foran med to mål. Det skete efter straffespark sat ind af David Alaba. Lige inden havde Thomas Müller brændt et straffespark, men hånd på bolden fra en Gladbach-spiller gjorde, at Bayern München fik endnu et forsøg.

Kampen sluttede 3-1, og dermed fik Guardiola en sejr i sin Bundesliga-debut.  

 

Dagens Gossip