Guardiola kan mangle stjernetrio i CL mod Barcelona

Franck Ribery, Robert Lewandowski og Arjen Robben.

De tre offensive verdensstjerner er Bayern Münchens pendant til Barcelonas Neymar, Luis Suarez og Lionel Messi.

Problemet for Bayern München inden onsdagens Champions League-semifinale mellem de to hold er, at det ikke er sikkert, nogle af de tre får en rolle i kampen.

Arjen Robben er helt sikkert ude efter en skade i pokalsemifinalen mod Dortmund, mens Ribery og Lewandowski begge er tvivlsomme.

Det siger Bayern Münchens cheftræner, Pep Guardiola, inden mødet med sin eksklub.

- Vi kender ikke opstillingen mod Barcelona endnu. Vi ved ikke, om Robert Lewandowski eller Franck Ribery bliver klar. Og vi ved heller ikke, hvornår vi finder ud af, om de er klar, siger Pep Guardiola.

Sportsdirektør Matthias Sammer er endnu mere skeptisk på Riberys vegne.

- Franck Ribery er temmelig langt fra at blive klar, siger han til ZDF.

Topscorer Lewandowski brækkede kindbenet og fik en mindre hjernerystelse i pokalnederlaget til Dortmund, mens Ribery har været ude af spillet siden midten af marts med en ankelskade.

Lørdag tabte et skaderamt Bayern München-hold 0-2 til Leverkusen. Uanset om man får flere offensive trumfkort tilbage, så skal skarpheden være bedre, fastslår Guardiola.

- Vi havde mange chancer og skabte nogle gode situationer, men vi kunne ikke udnytte dem, siger træneren og retter fokus mod skarpheden hos en af truppens friske spillere:

- Mario Götze havde to gode muligheder, som han ikke scorede på, siger Guardiola.

Mens Bayern München fik en dårlig generalprøve til semifinalebraget, legede Barcelona sig til en 8-0-sejr ude mod Cordoba.

/ritzau/AFP

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip