Guardiola ubekymret efter nederlag til Dortmund

- De vandt. Jeg er her ikke for at analysere, hvilket hold der spillede bedre i dag. Jeg er tilfreds med vores indsats, vi spillede godt, sagde den 42-årige træner efter opgøret.

Presset var på forhånd enormt - og er det stadig - for Guardiola repræsenterer den forestående fodboldsæsons vel nok mest interessante udfordring. Han forlod altdominerende Barcelona efter forrige sæson for at hellige sig et års sabbat, og nu står han i spidsen for Bayern München, der med Jupp Heynckes ved roret sidste år ryddede bordet og vandt alt, de kom i nærheden af.

De tyske giganter kom også ind til kampen med ni testkampe i bagagen, der trods mere eller mindre seriøs karakter havde kastet en målscore på 61-3 af sig.

Men to mål af Arjen Robben mod Dortmund var ikke nok, for Bayern München havde nogle uheldige optrædener i skikkelse af målmand Tom Starke, der fumlede ved Marco Reus' åbningscoring, mens Daniel Van Buyten headede bolden i eget net.

Gündogan og nok engang Marco Reus sørgede for de to sidste træffere for sejrherrerne.

- Tillykke til Dortmund, de vandt. Vi tabte ikke på grund af det (Van Buytens og Starkes fejl, red.) Det her er fodbold. Vi har en uge indtil pokalen og en uge mere inden Bundesligaen. De vandt 4-2, men jeg har ikke følelsen af, at de var meget bedre end os, sagde Guardiola.

 

Dagens Gossip