Gudmundsson godkender det ene point mod Tyskland

Tyskland buldrer af sted mod førstepladsen i gruppe D efter det uafgjorte 30-30-resultat mod Danmark ved håndbold-VM i Qatar.

Alligevel er landstræner Gudmundur Gudmundsson tilfreds med udbyttet af den tætte kamp, fordi danskerne var bagud med både 21-24 og 24-27 i anden halvleg.

- Jeg kan være tilfreds med et point. Hvis vi kigger på kampen, var vi bagud to gange med tre mål. Så vi viste en fantastisk moral ved at komme tilbage og få uafgjort.

- Så kan man sige, at vi havde kæmpe muligheder for at afgøre kampen. Tyskerne var i undertal i de sidste to minutter, men de fik lang tid at spille i, og de var heldige.

- Returboldene gik til Tyskland, så vi fik ikke fat i bolden. Det var en meget farlig situation i slutfasen, for vi kunne også have tabt kampen, siger Gudmundsson.

Det gælder nu for Danmark om at vinde de to resterende kampe i gruppen mod Rusland og Polen, så andenpladsen som minimum kan sikres. Det betyder en på papiret lettere modstander i 1/8-finalen. Eller gør det?

- Det er svært at sige. Nu er vi ikke kvalificeret endnu. Men hvis vi kigger efter mulige modstandere i 1/8-finalen, så ved vi ikke, hvilke hold der er gode at møde fra gruppe C. Er det Sverige, Island eller Egypten? Hvis vi altså undgår fjerdepladsen.

- Man kan kun spekulere over det, men det er svært at sige. Næste kamp er mod Rusland, og den fokuserer vi på, og den kamp vil vi vinde, siger Gudmundsson.

Kampen mod Rusland spilles på torsdag klokken 19 dansk tid.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip