Gudmundsson roser forsvaret og Landin

Det danske håndboldlandshold spillede en flot kamp, da det søndag blev til en sejr på 28-19 over Sverige i den afsluttende kamp ved Totalkredit Cup. Kampen var den sidste test før VM i Qatar.

Landstræner Gudmundur Gudmundsson glæder sig efter sejren i NRGi Arena i Aarhus ikke mindst over, at det danske forsvar rejste sig efter 29-30-skuffelsen lørdag mod Island.

- Forsvaret var bevægeligt og aggressivt. Spillerne hjalp hinanden, og de tacklede, det er jeg glad for. Og Niklas Landin var meget god i målet, siger landstræneren.

Grundlaget for sejren blev lagt i en suveræn første halvleg, som Danmark vandt 15-7.

Brødrene René og Henrik Toft Hansen udgjorde en solid midterblok, og Sverige, anført af stjernespilleren Kim Andersson, kunne ikke bryde igennem det danske forsvar.

- Der er rigtig mange ting, der fungerede godt, siger René Toft Hansen

- Der var selvfølgelig lidt udfald, men det vil der være i starten, indtil vi er blevet spillet helt sammen. Men når den rigtige tænding kommer i Qatar, så tror jeg på, at vi kan holde det i en hel kamp, siger THW Kiel-spilleren.

Stregspilleren Jesper Nøddesbo fik beskadiget sin venstre tommelfinger under kampen mod Sverige, men ifølge Gudmundur Gudmundson skulle det ikke være alvorligt.

- Jeg talte med ham under kampen. Han sagde, at det går i orden, siger landstræneren.

Danmark spiller på fredag den første kamp ved VM i Qatar, når holdet møder Argentina.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip