Gudmundsson venter med at sortere den sidste spiller fra

Skrevet af admin

15/01/2015

Dagens topnyheder

Håndboldlandstræner Gudmundur Gudmundsson bekræfter torsdag, at han skriver 16 spillere ind i VM-turneringen, som for Danmarks vedkommende begynder fredag aften mod Argentina.

Dermed mangler landstræneren fortsat at sortere én spiller fra sin VM-trup, som i øjeblikket består af 17 spillere.

- Det er en svær beslutning at tage, fordi vi har en meget god trup her i Qatar, siger Danmarks islandske landstræner.

Gudmundsson fortæller, at Dansk Håndbold Forbund (DHF) først fredag morgen vil offentliggøre, hvem der er sorteret fra som den sidste spiller.

Op til VM har der været skader i den danske trup, men Gudmundsson siger, at alle 17 spillere, som er med i Qatar, er klar til at spille, og at han derfor begynder turneringen med 16 spillere.

Undervejs i turneringen kan landstræneren vælge at skifte to spillere ud. Om, han vil gøre brug af udskiftningerne, er for tidligt at sige.

Kort inden afrejsen til Qatar blev Nikolaj Markussen sorteret fra, mens Morten Olsen, som også var i spil til VM, meldte fra efter at have brækket næsen i træningslejren.

Danmarks første gruppekamp mod Argentina begynder fredag klokken 19 dansk tid.

- Vi glæder os meget til kampen. Vi har forberedt os godt og trænet godt. Vi har analyseret Argentina godt og set kampene, de spillede i sidste weekend.

- Det er et farligt hold, som spiller aggressivt i forsvaret. De dækker gerne 3-2-1, og vi har trænet det, siger landstræneren.

/ritzau/