Gudmundsson: Vi ser bedre og bedre ud

Danmarks landstræner Gudmundur Gudmundsson forudser en svær kamp mod de regerende spanske verdensmestre på onsdag i kvartfinalen ved håndbold-VM i Qatar.

Gudmundsson har alligevel en god fornemmelse efter mandagens 30-25-sejr over Island i ottendedelsfinalen.

- Det bliver en meget svær kamp. Spanien har spillet meget god håndbold og har et meget godt hold.

- Men det har vi også, så det bliver en tæt kamp. Jeg tror, den bliver fifty-fifty. Så vi kigger på, hvad vi kan gøre. Vi skal bare forberede os så godt som muligt og glæde os til at spille.

- Jeg synes også, at vi har spillet bedre og bedre. Vi har udviklet os under turneringen, og det er meget vigtigt, at vi får den følelse. Der er god gejst og en god stemning på holdet, siger landstræneren.

Efter en noget sløv begyndelse på VM for Danmarks vedkommende, så leverede holdet mandag den hidtil bedste kamp i Qatar med den klare sejr over Island.

Godt hjulpet på vej af målmand Niklas Landin kom danskerne hurtigt foran med 5-0.

- Niklas stod en meget flot kamp, og vi kørte på. Vi kørte kontra hver gang, vi kunne. Vi pressede dem meget og fik mange mål på kontra.

- Så førte vi kampen med seks mål, og jeg er glad for, at vi fortsatte langt ind i anden halvleg. Vi førte kampen med otte-ni mål, og det er jeg glad for.

- Til sidst slappede vi lidt af, og det var ligegyldigt, om vi vandt kampen med otte eller fem mål. Spillerne begyndte at tænke på næste kamp og ville spare kræfter, siger Gudmundsson.

Danmark tabte for to år siden VM-finalen til onsdagens modstander, da Spanien slog de danske håndboldherrer med 35-19.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip