Gwyneth Paltrow vil gerne have større bryster

Den 40-årige skuespiller Gwyneth Paltrow ville ikke have noget imod, at hendes fortrin var en anelse større til trods for, at hun overordnet set er tilfreds med sin figur og sit udseende.

Iron Man 3-stjernen kunne derfor godt tænke sig, at brysterne voksede en anelse fra den nuværende størrelse 75B.

- Hvis jeg kunne ændre én ting? Ingenting. Ikke fordi jeg synes, jeg er smuk, men jeg tror, at jeg ser ud, som jeg gør for en grund. Jeg ville dog ikke have noget imod at have større bryster. Jeg har en tendens til kun at se de ting, jeg ikke kan lide. Mine øjne er ret små. Og jeg er paranoid omkring, om min næse vokser, siger Gwyneth Paltrow i et interview med magasinet Tatler.

Læs om den nye nøgenhed på IN.dk

Laver yoga fra loftet

Hollywood-stjernen, der er gift med Coldplay-forsangeren Chris Martin, er altså tilfreds med sit fysiske udseende, som hun blandt andet holder ved lige ved hjælp af aerial yoga, hvor udøverne er spændt op i loftet, og derefter laver en række indiske øvelser.

En træningsform som hun elsker, fordi hun kan lide at hænge som en flagermus fra loftet.

- Min underviser kommer over med, hvad der ligner en transportabel hængekøje, spænder den op i loftet, og så hænger jeg bare med hovedet ned ad som en flagermus et stykke tid, siger Gwyneth Paltrow.

Plastikoperationer gør dig ikke mere attraktiv. Læs hvorfor på IN.dk

Gwyneth Paltrow har netop annonceret, at hendes næste initiativ bliver en tøjkollektion lavet i samarbejde med designeren Stella McCartney.

Af Juliane Olsen, IN.dk, Aller Media

 

Dagens Gossip