Gymnasieelever vil lære bioteknologi

08/04/2013 11:00

BNB

Nyheder
Fra 2008 til 2011 er antallet af elever på de naturfaglige linjer således vokset med 54 procent på de 25 gymnasier, og det generelle elevtal på gymnasierne er i samme periode vokset med 27 procent.Tendensen glæder Marianne Stendell (S), som er formand for Region Hovedstadens Udvalg for Fremtidens Uddannelse og Forskning.»Bioteknologi har virkelig gjort en forskel. Og forskellen er vigtig, fordi der er brug for mennesker, der har naturvidenskabelige færdigheder, som kan komme ud og bestride job inden for biotek- og life science,« siger hun til Frederiksborg Amts Avis.Bioteknologi er en kombination af biologi og kemi, og linjen giver direkte adgang til de fleste naturvidenskabelige højere uddannelser. Linjen består af bioteknologi og matematik på A-niveau samt fysik på B-niveau.

Mest læste i dag

Fra 2008 til 2011 er antallet af elever på de naturfaglige linjer således vokset med 54 procent på de 25 gymnasier, og det generelle elevtal på gymnasierne er i samme periode vokset med 27 procent.

Tendensen glæder Marianne Stendell (S), som er formand for Region Hovedstadens Udvalg for Fremtidens Uddannelse og Forskning.

»Bioteknologi har virkelig gjort en forskel. Og forskellen er vigtig, fordi der er brug for mennesker, der har naturvidenskabelige færdigheder, som kan komme ud og bestride job inden for biotek- og life science,« siger hun til Frederiksborg Amts Avis.

Bioteknologi er en kombination af biologi og kemi, og linjen giver direkte adgang til de fleste naturvidenskabelige højere uddannelser. Linjen består af bioteknologi og matematik på A-niveau samt fysik på B-niveau.