HA-rocker stukket ned på Amager

En rocker med tilknytning til Hells Angels er fredag aften stukket ned i området omkring Ugandavej og Englandsvej på Amager i København.

Det bekræfter vicepolitiinspektør Lau Thygesen fra Københavns Politis bandeenhed over for Ritzau.

Derudover er en anden person såret, formentlig skudt i benet, oplyser efterforskningsleder Tommy Keil, station Amager hos Københavns Politi.

Knivstikkeriet skete på Ugandavej. Men offeret blev smidt ud af en bil på Englandsvej.

- Vi finder en mand, der er blevet smidt ud af en bil. Han er blevet slået og stukket, siger Tommy Keil.

Det andet offer, skudofferet, blev fundet siddende i en bil på Englandsvej.

- Det er en mand, der er blevet skudt formentlig i benet, siger Tommy Keil.

Politiet arbejder fredag aften på de tre gerningssteder for at finde ud af, hvad der er sket.

Lau Thygesen vil ikke gå i detaljer med, hvad politiet nu foretager sig for at inddæmme situationen. Men på spørgsmålet om, hvorvidt politiet nu aflægger visit på byens rockeradresser, svarer Thygesen:

- Jeg vil ikke gå i detaljer, men det giver lidt sig selv.

Opgøret finder sted, efter at en lastbil onsdag morgen med en mursten på speederen blev kørt ind i et Bandidos-klubhus på Amager Landevej.

Politiet udelukkede hurtigt, at der her var tale om en tilfældighed, og torsdag advarede politiet offentligheden om, at en ny rockerkonflikt kunne være under opsejling.

Der har den senere tid været en del voldelige sammenstød mellem Hells Angels og Bandidos, og onsdag ransagede 18 rockeradresser over hele Sjælland og tilbageholdt over 100 personer.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip