Håndbold: Ny skade rammer VM-landsholdet

På dagen, hvor playmakeren Morten Olsen måtte melde afbud til VM i håndbold på grund af sin brækkede næse, blev håndboldlandsholdet ramt af en ny skade.

Venstrehåndsskytten Kasper Søndergaard kom til skade med sin tommelfinger, da han efter et underhåndsskud ramte en af sine kolleger med hånden og med det samme fik store smerter i sin venstre tommelfinger.

Det skriver Ekstra Bladet.

- For næsten tre år siden i den famøse OL-kvartfinale mod Sverige pådrog jeg mig samme skade, og da spillede jeg over et halvt år med en skinne, fortæller Kasper Søndergaard til avisen.

Kasper Søndergaard kender først sin fingers faktiske tilstand torsdag, hvor han skal røntgenfotograferes, men landsholdets assistenttræner Peter Bredsdorff-Larsen satser på, at skadens omfang ikke er så voldsom.

- Vi håber på, det bare var et slag. Det kan selvfølgelig blive træls nok for ham, men vi håber ikke, der er noget brud. Det er det, vi kalder et blåt mærke, siger Bredsdorff-Larsen til TV 2 Sporten.

Håndboldlandsholdet rejser til VM i Qatar onsdag i næste uge. Forinden tester spillerne formen med tre kampe træningsturneringen Totalkredit Cup fredag, lørdag og søndag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip