Håndbold: TTH sikrer sig målmandstalent

TTH-sportschef Niels Agesen glæder sig over, at det er lykkedes at hente Jonas Hansen til Holstebro.

- Der er tale om et stort og meget ombejlet talent, der trods sine blot 22 år allerede har vist, at han kan gøre en forskel i Herre Håndbold Ligaen. Der er tale om en spiller, man kan vente sig meget af, siger Niels Agesen.

TTH’s målmandstræner Michael Bruun ser frem til at få den nye målmand med på holdet.

- Jonas Hansen er en meget, meget spændende målmand, der spiller på et højt niveau trods sin unge alder. I ham og Ramus Lind får vi i TTH et fremragende makkerpar, der rent typemæssigt er forskellige og har forskellige kompetencer. Via Jonas’ alder er der desuden tale om en spiller, man kan bygge noget spændende op om i de kommende år, siger Michael Bruun.

Også Jonas Hansen ser frem til at melde sig under TTH’s faner.

- Det er et skridt op rent karrieremæssigt. I Holstebro får jeg muligheden for at optimere alting i et godt træningsmiljø med kompetente folk omkring mig, og jeg er overbevist om, at det vil hjælpe mig til at udvikle mig yderligere, siger Jonas Hansen.

Den kommende TTH-keeper erkender dog også, at han med sit skifte kan forvente et større forventningspres.

- I TTH spiller man om medaljer og deltagelse i europæiske kampe. Det har jeg ikke været vant til, og det er klart, at det øger presset i forhold til at levere varen. Omvendt er det også det, jeg har drømt om at prøve, så jeg er indstillet på at give alt, hvad jeg har, i min nye klub, slutter Jonas Hansen.

 

Dagens Gossip