Håndboldeksperter: Eggert skulle være blevet på banen

Det havde været mere logisk at beholde Anders Eggert på banen i anden halvleg mod Spanien, efter at venstrefløjen havde scoret seks mål i første halvleg af VM-kvartfinalenederlaget til Spanien.

Det mener TV2-håndboldekspert Bent Nyegaard, som undrede sig over landstræner Gudmundur Gudmundssons disposition.

- Jeg havde fortsat med Anders Eggert, når nu han for en gangs skyld var ved at komme i gang. Ikke fordi Casper U. Mortensen ikke gjorde det godt, men Eggert har bare en anden farlighed fra de dybe positioner.

- Det er ikke en kæmpe kritik af Gudmundur, men man er nødt til at lede efter de småting, man kunne have gjort anderledes, siger Nyegaard.

Eggerts afløser Casper U. Mortensen kom ikke frem til en eneste mulighed i de sidste 30 minutter.

Den tidligere venstrefløj og holdkammerat med Eggert, Lars Christiansen, har prøvet at ryge på bænken masser af gange efter en god halvleg under daværende landstræner Ulrik Wilbek.

Og han mener ikke, at det altid er den bedste løsning.

- Det kan man altid diskutere. Gudmundur har jo skiftet med alle fløjene, uanset hvordan spillerne har gjort det. Anders Eggert lavede seks mål, fire på straffe, og havde to rigtige skud derudefra.

- I anden halvleg må vi også bare være ærlige og sige, at Casper U. Mortensen kom ind og dækkede rigtigt godt op, men han fik ikke chancerne i angrebet.

- Jeg ved bare, der er rigtig meget respekt for Anders Eggert, når han står i hjørnet, og der er modstanderne nødt til at sætte en mand længere ned. Jeg kan godt forstå, hvis Anders er ærgerlig over det.

- Spanierne ved, at de ville være nødt til at stå langt ude, og det kunne godt have skabt noget mere plads på banen, siger Christiansen.

- Når man har selvtillid, så kører det bare. Så tager man også de mest vanvittige afslutninger en gang imellem, og forsvarsspillerne er nødt til at fokusere mere på det.

- At kigge isoleret op på måltavlen, konstatere seks mål, så ville det også have givet mening at lade Eggert fortsætte, siger Christiansen.

Der var flere andre ting i nederlaget til Spanien, som undrede Nyegaard.

- Der var måske lidt for lang snor på et tidspunkt til Rasmus Lauge og Mads Christiansen. Jeg havde under alle omstændigheder haft Landin på mål i de sidste fem minutter.

- Jeg har ikke noget principielt imod, at Landin lige kommer ud på bænken, men da kampen skulle afgøres, så ville jeg have haft Landin i målet.

- Men der er ingen træner i hele verden, som ikke har fire-fem ting, som han gerne ville have gjort anderledes i så marginal en kamp, lyder analysen fra Nyegaard.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip