Hånlige svenskere siger undskyld til Danmark

Efter Sverige lørdag aften tævede Danmark 4-1 i semifinalen ved U21-EM, var flere svenske spillere hurtigt ude med skarp kritik af danskerne, som blandt andet blev kaldt "det dårligste hold, vi har mødt i turneringen" af angriberen John Guidetti.

Dagen derpå undskylder John Guidetti sin udtalelse, lige som midtbanespilleren Oscar Lewicki også fortryder, at han i et tv-interview sagde, at danskerne ikke var et vellidt folk.

- Det blev nok lidt for meget, og jeg vil gerne sige undskyld, siger John Guidetti til det svenske nyhedsbureau TT.

- Der var lidt mange følelser. Men når de sagde, at de ville møde os, og at vi var en ønskemodstander, så var det ekstra skønt at vinde kampen. Vi er nabolande, og det er altid skønt at vinde over sine naboer, siger Guidetti.

Også Oscar Lewicki fortryder.

- Det er en udtalelse, som jeg fortryder her bagefter. Jeg sagde tydeligt, at danskerne ikke var vellidte, og det vil jeg gerne sige undskyld for.

- Det er svært at håndtere alle de følelser, når man er fuld af adrenalin, og man får sagt nogle ting, som man måske ikke ville have sagt i sin normale tilstand, siger Lewicki.

Landstræner Håkan Ericson opfordrer til respekt, men han forstår samtidig, at følelserne kan løbe af med spillerne.

- Du bør vise respekt på alle tidspunkter. Men jeg har forståelse for, at det kan glide dig af hænde, når du er oppe at køre, siger landstræneren.

Tirsdag spiller Sverige EM-finale mod Portugal.

/ritzau/TT

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip