Hård modstander venter Wozniacki

Det kan godt være, at ukrainske Lesia Tsurenko kun ligger nummer 85 i verden. Men Caroline Wozniackis næste modstander i grand slam-turneringen Australian Open er til gengæld kommet til Melbourne på en bølge af sejre.

Ved sæsonens begyndelse nåede hun til semifinalen ved WTA-turneringen Brisbane International, hvor Wozniacki blev slået ud i første runde.

- Det var stort held, og det var godt for mig, lyder det fra 23-årige Tsurenko, der spiller med i Australian Open for tredje gang.

I semifinalen i Brisbane blev hun slået af russiske Anastasia Pavlyuchenkova, der siden tabte finalen til Serena Williams.

Men allerede i første runde af Australian Open tog Tsurenko hævn og slog den 24.-seede Pavlyuchenkova ud i tre sæt.

I anden runde torsdag var hun på en nemmere opgave mod en anden russer, den 18-årige kvalifikationsspiller Daria Gavrilova. Resultatet blev 7-5, 6-3 i ukrainsk favør.

Dermed har hun for første gang spillet sig videre til tredje runde i en grand slam-turnering, hvor den 10.-seede dansker venter.

- Jeg skal spille mod en top-10-spiller. Det er spændende, siger Tsurenko om kampen, der finder sted lørdag.

Wozniacki skal håbe på, at det igen bliver en hed dag, når de to tørner sammen. For Tsurenko er ikke meget for de australske varmegrader på omkring 40 grader:

- Jeg troede, at jeg var okay med al slags vejr, men i dag var en overraskelse. Det var den varmeste dag, jeg nogensinde har oplevet.

- Du går udenfor, og varmen rammer dig direkte i ansigtet, siger hun.

Ukraineren fortæller videre, at hun bruger så meget tid på tennis, at hun ikke har tid til et forhold:

- Jeg har en kæreste. Han hedder tennis, fastslår Wozniackis næste modstander.

Kampen lørdag bliver den første af slagsen mellem Wozniacki og Tsurenko.

/ritzau/

 

.

Dagens Gossip