Hårdtslående skuespiller hader piratkopiering

Det er nemt, det er gratis, og det er ulovligt.

Dog er der mange, som vælger at se bort fra det sidste, når de downloader piratkopierede film. Men den tendens er skuespilleren Sylvester Stallone ikke tilhænger af. Faktisk hader han piratkopiering, fordi det fjerner grundlaget for sorte tal på Hollywoods bundlinje.

- Jeg kan sagtens forstå, at folk gerne vil have et produkt uden at betale for det. Hvem vil ikke det? Men i sidste ende betyder det, at filmskaberne ikke tør at satse stort, og derfor bliver der ikke lavet film, og mange mennesker mister deres job. Det er en slags dominoeffekt, siger den 68-årige "Rocky"-stjerne til Sky News.

Og Stallone har følt effekten af piratkopieringen på sin egen krop. Han spiller nemlig en af hovedrollerne i den nye actionfilm "Expendables 3", som for nylig blev lækket på internettet. I løbet af få timer blev filmen downloadet omkring 100.000 gange, og de mange downloads kommer ikke Stallone og hans kolleger til gode, idet de ikke får penge for dem.

"Expendables 3" kan ses i danske biografer fra den 14. august.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip