Håret er det vigtigste for kvinder

29/05/2013 11:43

Michael Lauritsen

Nyheder
Når kvinder ser sig selv i spejlet og vurderer egen skønhed, så er håret den vigtigste faktor for, at de kan lide det, de ser. En ny undersøge, som Epinion har lavet for Imedeen viser, at næsten alle danske kvinder mener, at håret er vigtigt, skriver MetroXpress. Hele 95 procent i undersøgelsen svarer, at håret har en stor eller meget stor betydning. Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu Det gør det til den vigtigste legemesdel for kvinder efter ansigtet. Ikke overraskende, mener sexolog Joan Ørting: - Vi konkurrerer hele tiden om opmærksomheden - både kvinder imellem og i særdeleshed i forhold til mænd. Her er det klart, at håret er en vigtig del af det seksuelle spil. Der findes da ikke noget mere feminint og frækt end et smukt, velplejet hår og et par flotte lange røde negle, siger hun. SE OGSÅ: Joan Ørting misbrugt i slankereklame Mere end seks ud af 10 kvinder svarer også, at en dårlig hårdag får dem til at føle sig usoignerede eller usexede. Samtidig ser mere end halvdelen af de danske kvinder et smukt hår som et decideret sundhedstegn. Og mere end 80 procent ser smukt hår som tegn på kvindelighed.

Mest læste i dag

Når kvinder ser sig selv i spejlet og vurderer egen skønhed, så er håret den vigtigste faktor for, at de kan lide det, de ser. En ny undersøge, som Epinion har lavet for Imedeen viser, at næsten alle danske kvinder mener, at håret er vigtigt, skriver MetroXpress.

Hele 95 procent i undersøgelsen svarer, at håret har en stor eller meget stor betydning.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Det gør det til den vigtigste legemesdel for kvinder efter ansigtet.

Ikke overraskende, mener sexolog Joan Ørting:

- Vi konkurrerer hele tiden om opmærksomheden - både kvinder imellem og i særdeleshed i forhold til mænd. Her er det klart, at håret er en vigtig del af det seksuelle spil. Der findes da ikke noget mere feminint og frækt end et smukt, velplejet hår og et par flotte lange røde negle, siger hun.

SE OGSÅ: Joan Ørting misbrugt i slankereklame

Mere end seks ud af 10 kvinder svarer også, at en dårlig hårdag får dem til at føle sig usoignerede eller usexede.

Samtidig ser mere end halvdelen af de danske kvinder et smukt hår som et decideret sundhedstegn. Og mere end 80 procent ser smukt hår som tegn på kvindelighed.