Hackere til Swift: Vi offentliggør nøgenfoto

I august 2014 blev flere kendte kvinder udsat for hackerangreb, hvor hundredvis af intime billeder blev lækket på internettet.

Derfor skulle man tro, at Taylor Swift ville ryste i bukserne, da ukendte gerningsmænd tirsdag tvang sig adgang til sangerindens profiler på de sociale medier Twitter og Instagram, hvor de truede med at lække nøgenbilleder af "Shake It Off"-hitmageren.

Men virkeligheden var en lidt anden.

- Siger hackerne, at de har nøgenbilleder af mig? Det ville de elske, ville de. Hyg jer med jeres Photoshop, for I har intet på mig, skrev den 25-årige superstjerne som reaktion på det cyberangreb, hun var udsat for.

Den ansvarlige gruppe hackere kalder sig selv for "Lizard Squad", og foruden deres trussel om at lække nøgenbilleder af Swift, opfordrede de popikonets 71 millioner Twitter-følgere til at følge hackernes egne profiler.

"Lizard Squad" tager også ansvaret for, at Facebook og Instagram mandag var ude af drift i en times tid, men dette er ikke officielt hverken be- eller afkræftet.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip