Haderslev: The Beatles Story kommer på banen igen

En af de helt store succeser under kulturfestivalen i oktober var The Beatles Story.

- Vi har fået et hav af opfordringer til at lave endnu en udgave af Beatles-arrangementet, og det gør vi hellere end gerne, siger musiker og leder af Haderslev Musikskole, Jesper Ry.

Reaktionerne efter The Beatles Story under sidste års kulturfestival var mere end almindeligt positive. Sammen med Alex Bødiker var Jesper Ry initiativtagere til The Beatles Story.

- Ja klart, vi syntes selv, det var en rigtig god oplevelse. Især var vi glade over at opleve, hvor stor en betydning the Beatles og deres musik har haft på flere generationer, siger Alex Bødiker.

Det er Alex Bødiker, der fortæller historien om the Beatles; bandets start i Liverpool, deres inspirationskilder, sjove anekdoter og selvfølgelig masser af musik, som spilles af Jesper Rys Band Ort-Z.

Alle medlemmerne er fra Haderslev, men er nu spredt rundt i landet. Som gymnasieband var de nærmest husorkester på Kafka i Nørregade. Alle har de siden arbejdet med musik, og tre af dem har det som deres levevej.

Solisterne er André Christian Lyngedal, kendt fra blandt andet Zoo TV, Klaus Andersen fra Møllen og Willys Kaffeklub, trompetist Henrik Rønnow fra SMUK og den unge lovende Michael Catton fra Haderslev.

The Beatles Story fortælles nu igen lørdag den 4. maj klokken 15 på Månen i Haderslev.

Det er Haderslev Musikskole, der står for arrangementet, og billetter kan købes på www.billetten.dk

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip