Haderslev indvier byens nye arbejdsplads

Kontorbygningen, som huser Udbetaling Danmark, stod klar og nyopført på Haderslev havn den 1. oktober 2012, hvor de første 53 medarbejdere indtog deres pladser, klar til at servicere borgerne over telefon og mail.

I starten vil Udbetaling Danmark stå for al udbetaling af familieydelser, så som børnecheck og børnetilskud, men med tiden vil de få flere opgaver bl.a. med udbetaling af barselsdagpenge, folkepension, førtidspension og boligstøtte.

Når alle sagsopgaver er blevet overført til Udbetaling Danmark i løbet af dette år, vil afdelingen i Haderslev huse ca. 200 medarbejdere.

- Vi byder velkommen til en ny spændende arbejdsplads i kommunen og til de mange medarbejdere, der enten er startet eller begynder i løbet af de næste par måneder. Udbetaling Danmark bliver en hel ny samarbejdspartner for kommunen. Vi har fulgt centerbyggeriet ved havnen i et stykke tid, og nu glæder vi os til at følge selve opbygningen og udviklingen af Udbetaling Danmark, siger borgmester Jens Christian Gjesing.

De fem nye centre, som er drevet af den offentlige myndighed ATP, er placeret i Frederikshavn, Holstebro, Haderslev, Hillerød og Vordingborg. Desuden er der oprettet midlertidige filialer i Odense og Aarhus.

Den officielle markering af centret i Haderslev sker tirsdag den 23. oktober kl. 14-16. Ved arrangementet deltager blandt andre Haderslevs borgmester Jens Christian Gjesing samt Udbetaling Danmarks direktør/ATP-koncerndirektør Lilian Mogensen.

 

Dagens Gossip