Hamburger SV vinder igen og kravler væk fra bunden

07/02/2015

Den tyske storklub Hamburger SV har fået vind i sejlene i denne uge. Lørdag aften blev det til ugens anden sejr, da man på hjemmebane slog Hannover 96 med 2-1.

Det tydeligste bevis på HSV's fremmarch ser man på Bundesligatabellen. Her er den nordtyske klub nu oppe på 11.-pladsen med 23 point.

Dermed har holdet fire point ned til stregen, mens der kun er tre point op til Hoffenheim på syvendepladsen i den tætte Bundesliga.

Hamburger SV kan dog sende en stor tak til klubbens tjekkiske målmand Jaroslav Drobny for dagens sejr.

Ved stillingen 0-0 efter 23 minutter reddede Drobny et svagt straffespark fra Hannovers Joselu, da Drobny dykkede ned til sin egen venstre side og tog bolden.

Tre minutter senere fik HSV nettet til at blafre, men endnu engang var det en Hannover-spiller, der var syndebuk.

Den brasilianske forsvarer Marcelo fik uheldigt ram på et indlæg, bolden tog en høj kurve og dykkede ned bag en chanceløs målmand, og dermed var HSV i front.

Fem minutter efter pausen fik hjemmeholdet igen hjælp til at score.

Marcell Jansens afslutning blev rettet af og snød på ny Ron-Robert Zieler i Hannover-målet.

Spændingen kom tilbage i kampen efter 66 minutter, da polakken Artur Sobiech efter lidt klumpspil foran mål kunne reducere for Hannover.

Det lykkedes ikke for gæsterne at score yderligere, og derfor må holdet rejse hjem med et nederlag i bagagen.

Hannover ligger nummer otte i Bundesligaen.